Weleda gebruikt uitsluitend ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong. Er zijn zeven verschillende productseries, die ieder specifiek geschikt zijn voor een ander huidtype. Tijdens een behandeling met deze producten merk je de weldadigheid op je huid. En de prettige geuren dragen extra bij aan het ontspannen. Lees hier meer over mijn speciale Weledabehandelingen.

Rosa Mosqueta

Weleda ontwikkelde een complete serie gezichtsverzorgingsproducten op basis van de wilde roos, de Rosa Mosqueta. Deze uiterst vitale struik bewaart in haar rozenbottels een waardevolle, vitaliserende olie. Zij laat de huid bloeien en geeft de huid een levendige, vitale uitstraling.

Iris

Al in de jaren dertig ontdekte Weleda dat er een plant bestaat die bij uitstek geschikt is om de gezichtshuid te beschermen en te verzorgen: de iris. Irissen kunnen zich op een buitengewone manier aanpassen aan bijzondere omstandigheden als droogte en wateroverlast. Het is deze kwaliteit die de iris zo geschikt maakt voor de verzorging van de gezichtshuid. Zij geeft met haar vochtregulerende werking de huid het goede voorbeeld.

Amandel

Steeds meer mensen hebben last van ongewenste huidirritaties, zoals rode vlekjes, jeuk of een trekkende huid. De afgelopen jaren lijkt er zelfs sprake van een explosieve toename.

Bij allerlei uiterlijke en innerlijke omstandigheden, zien we de huid onmiddellijk reageren. Kortom, meer en meer mensen hebben last van een ‘gevoelige huid’. Daarom heeft Weleda een Amandel-lijn ontwikkeld. De Amandel-lijn is rust en dieetvoeding voor de (over)gevoelige huid.

Granaatappel

Vanaf je veertigste jaar verlopen de stofwisselingsprocessen van je huid wat langzamer dan voorheen. In ‘Granaatappel Verstevigende Gezichtsverzorging’ verwerkt Weleda de antioxidatieve eigenschappen van granaatappel die vroegtijdige huidveroudering tegengaan. 100% natuurlijke ‘Granaatappel Verstevigende Gezichtsverzorging’ begeleidt je huid optimaal in dit proces en zorgt voor versteviging en actieve regeneratie. De huid wordt steviger en gladder en krijgt een frisse, gezonde uitstraling. Beleef een duizend-en-één-nachtsfeer dankzij de exotische geur.

Vijgencactus: 24h Hydratatie

Deze productlijn is speciaal voor mensen met een vochtarme huid door bijvoorbeeld verwarming of airco, of doordat de huid zelf niet goed in staat is om het vocht vast te houden. Het extract van biologische vijgencactus hydrateert direct, tot 24 uur lang. Deze plant is een natuurlijke expert in het opslaan van vocht. Dankzij zijn hoge gehalte aan vochtvasthoudende verbindingen zoals polysachariden, stimuleert hij het natuurlijke vermogen van de huid om vocht op te slaan. De producten van de Weleda Vijgencactus hydrateren direct en langdurig en hebben een ultralichte textuur die niet plakt. Het 100% natuurlijke parfum stimuleert huid en zintuigen met de geuren van groene mandarijn, pepermunt en palmarosa.

Teunisbloem

Deze rijke dagcrème met Teunisbloem ofwel Evening Primrose reactiveert de natuurlijke huidfuncties van de rijpe huid vanaf 50 jaar en beschermt tegen vrije radicalen. De crème verzacht diepe rimpels en verbetert de gezichtscontouren. De elasticiteit van de huid wordt verhoogd en de spankracht neemt toe. De crème trekt snel in en verzorgt diep.

Wilgenbast

Er wordt veel gesproken over een onzuivere huid. Met name jongeren hebben door hun hormoonveranderingen en soms ook een wat ongezondere lifestyle relatief veel last van. Het wilgenbast extract in deze serie bevat natuurlijke salicine en polyfenolen. Dit werkt antibacterieel, kalmerend en helpt onzuiverheden te verminderen en voorkomen.

Skinfood

Wat eet jouw huid vandaag?

100% Natuurlijke alleskunner én hersteller van droge en ruwe huid. Voedt, herstelt en hydrateert.

passende behandeling voor elk huidtype

Bel meteen voor een afspraak!