De kracht van moeder aarde voor een natuurlijke, gezonde en stralende huid.

Een gezonde 100% natuurzuivere huidverzorgingslijn die zich onderscheidt door middel van het BDIH keurmerk voor gecontroleerde natuurcosmetica en gecertificeerd is door Eco Control. Earth-line huidverzorging combineert de beste ingrediënten van de aarde voor een dagelijkse natuurzuivere huidverzorging.

Earth-Line

De Earth-Line omvat een uitgebreide serie verzorgingsproducten op basis van vitamine E voor het gezicht, het lichaam en het haar voor de jongere en de oudere huid met specials voor een intensieve behandeling van huidveroudering, littekens, huidbeschadigingen en overgevoelige huid.
De samenstelling van alle producten van Earth-Line is gebaseerd op pure planten- en kruidenextracten en plantaardige oliën plus waardevolle actieve componenten, die de natuurlijke kracht van de huid ondersteunen en versterken en is geschikt voor zowel de vrouwelijke als mannelijke huid.

Vitamine E

Vitamine E is de belangrijkste vitamine voor de huid. Deze beschermt de huid als actieve antioxidant tegen agressieve moleculen uit de omgeving, zoals luchtvervuiling, schadelijke uv-stralen en stress. Dit is onontbeerlijk om een fris uiterlijk en de elasticiteit van de huid te behouden en huidveroudering te weren.

Het bevordert de doorbloeding van de huid en stimuleert de celstofwisseling, waardoor de huid zich kan herstellen. Het helpt littekens te vervagen, huidveroudering te vertragen en rimpels te verminderen.

Sea-Line

Uitstekend bij:

  • gevoelige huid
  • huidproblemen
  • puistjes
  • psoriasis
  • eczeem

De Sea-Line, Dead Sea Treatment, is de énige 100% natuurzuivere huidverzorgingslijn op basis van Dode Zeezout. Alle producten in deze serie zijn onderscheiden met het BDIH keurmerk voor gecontroleerde natuurcosmetica en zijn gecertificeerd door EcoControl en zijn geschikt voor zowel de vrouwelijke als de mannelijke huid.

Sea-line Dead Sea Treatment dankt zijn verbluffende werking aan de mineralen en de modder van de Dode Zee gecombineerd met essentiële, plantaardige oliën en specifieke kruidenextracten van zoveel mogelijk biologische teelt. Waardevolle actieve stoffen, die de natuurlijke kracht van de huid ondersteunen en versterken.

Het is een compacte lijn dagelijkse verzorgings- en therapeutische producten voor de huid die extra aandacht nodig heeft zoals de droge huid, de geïrriteerde huid, de acné huid, voor de hoofdhuid en roos, de schilfer- en schubbenhuid. Daarnaast zijn er diverse kuurmogelijkheden om de huid intensief te behandelen.

Gegarandeerd vrij van:

  • paraffine
  • parabenen
  • kleurstoffen
  • sulfaten
  • synthetische parfum.

passende behandeling voor elk huidtype

Bel meteen voor een afspraak!