Waarom kies ik voor Chi Essential Cosmetics?

CHI staat voor 100% natuurzuivere huidverbetering:

  • het is geschikt voor alle huidtypen,
  • bevat biologisch gecertificeerde ingrediënten,
  • heeft geen synthetische toevoegingen,
  • is voor huidverzorging en huidverbetering,
  • is voor geurbeleving en ontspanning,
  • het kan klantgericht voor een behandeling op maat ingezet worden
  • en het heeft ook consumentenverpakkingen, dus je kunt dezelfde producten die ik gebruik ook zelf kopen.

Met de CEC producten krijgt u een bijzondere geurbeleving en geef ik u een doelgerichte behandeling op maat voor elk huidtype of huidprobleem.

Essentiële oliën

De geschiedenis van de essentiële oliën en dus van de aromatherapie gaat ver terug. In het oude China zijn vele kruiden en oliën nauwkeurig beschreven en vele van deze oliën worden vandaag de dag nog steeds met succes gebruikt.

In 1876 werd in Parijs de 1e fabriek geopend die ‘synthetische’ parfums en oliën maakte. Het gebruik van synthetische grondstoffen was veel goedkoper en makkelijker in het gebruik, ze konden niet bederven. De kwaliteit en vooral de geneeskrachtige werking van de echte plantaardige oliën kan echter niet worden geëvenaard.

Alleen zuivere essentiële oliën kunnen via de haarschacht, de zweet- en talgklieren en de poriën, in het onderliggende weefsel doordringen en in de bloedbaan en lymfestroom worden opgenomen.

Aromadiffusers

Al ruim 40 jaar vind je bij Chi verdampers van de hoogste kwaliteit. We werken met eigen modellen en ook met natuurlijke materialen zoals glas en hout. Voor ieder budget en iedere ruimte kun je hier een geschikte verdamper vinden.

Massageolie

Geniet van een ontspannende of effectieve massage met de kant en klare Aromassage huidoliën of kies voor een vette plantolie om een massageolie op maat te maken.

Kleiproducten

Groene klei en witte klei zijn een fijne hulp in de huidverzorging: van een pakking voor een vette huid met puistjes tot de verzorging van huidproblemen bij dieren. Vertargil klei is 100% door de natuur samengesteld, onbewerkt en wordt al vanaf de oudheid gebruikt.

Voedingssupplementen

Een gezonde levensstijl en voeding zijn natuurlijk de basis van de gezondheid, maar soms heb je toch wat extra’s nodig. Daarom adviseert Chi de voedingssupplementen van Mannavital.

Voor ongemakken zoals voortdurende vermoeidheid zijn er producten die het hele systeem ondersteunen en het gebrek aan energie helpen verminderen, zoals Chi Bio Spirulina.

Davos Air Kuurolie

Davos staat voor luchtzuivering! Je waant je in het Zwitserse Davos tussen de dennen die frisse lucht brengen. Davos kuurolie bestaat uit de zuiverende olie van de grove den en de frisse eucalyptus, pepermunt en akkermuntolie. Een effectieve combinatie voor gezonde luchtwegen! En omdat bijna iedereen de geur kan waarderen is het een ideale frisse geur in huis en op de werkplek.

Lavinchi Lavendel Relaxmix

Lavinchi helpt je om te ontspannen bij stress en onrust. Het is de ideale combinatie om lekker te slapen: lavendel, marjolein en mandarijn. Voor elk moment van de dag, maar vooral ’s avonds komt Lavinchi goed tot haar recht. Naast de Lavinchi Relax olie vind je in deze serie ook een Relax roller, massageolie, badolie en een airspray.

Tea Tree - Eerste hulp olie

Tea tree olie staat al eeuwen bekend als wonderolie vanwege de brede inzetbaarheid bij allerlei huis-, tuin- en keukenkwaaltjes. Deze natuurlijke eerste hulp olie zou bij iedereen in het medicijnkastje moeten staan! De krachtige werking wordt gecombineerd met een grote mate van huidvriendelijkheid. Hierdoor is de olie onder andere inzetbaar bij de verzorging van kalknagels en puistjes. Ontdek het complete Tea Tree Eerste Hulp assortiment.

Bad en saunaproducten

Neem een lekker en gezond bad met de kant en klare bad- en doucheproducten van Chi. Je kunt ook zelf een persoonlijke badolie maken door in een neutrale badschuim of neutrale badolie je favoriete essentiële olie te druppelen.

passende behandeling voor elk huidtype

Bel meteen voor een afspraak!